Bunge 2015 dag 3

Idag har varit en spännande och lärorik dag här på Bunge. Vi har gjort de ena och det andra, men nu undrar ju du såklart vad det ena och det andra är. Det ska vi tala om för dig/er. Dagen började med en mumsfillibaba frukot då alla blev nöjda och glada i magen. När magen var betjänad så var det genast dags för breefing (kanske 20 minuters rast). Med vetskapen om det fina väder som vi skulle få ta del av under dagen fick nu halva gruppen även ta del av en metorologilektion, medans andra gruppen navigerade sig till tältet för att ha en navigationslektion. Vi får dock inte glömma några av våra kära återvändare som idag hade en flyglektion tillsammas med lärarpiloter. Meteorologibarnen fick efter lektionen ta del av ännu en lektion, navigation, och de lärda navigatörerna flög nu iväg på en rutt och navigerade piloten säkert och lugnt genom denna tillbaka till Bungeflygfält. Sedan var det dags för lunch och dagen till ära så bjöds det på fisksoppa och bröd, det var mumsigt! Efter lunchen flög koalarna medan kaninerna hade meteorologi. Det var både lärorikt och kul! När koalorna landat möttes de båda grupperna för att ha lektion om tbos – Ta Bild Och Sänd. Nu väntar de saftiga goda hamburgarna på oss, så vi borde börja avsluta dagens inlägg. Så nu hoppar kaninerna iväg och koalorna klättrar upp i sina träd. Hejs sväjs mejselrejs!

This entry was posted in Bunge 2015. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *