Bunge 2014 – Dag 3 – Tisdag

Hej alla trogna och även nya Bungefans!

Christer blir bara bättre och bättre på att spela på sin trumpet, och även fågelskådningen blir bättre den med. :^) Dagens morgonbrefing såg ljusare ut denna morgon än vad gårdagens morgon visade, och den hölls av Casimir och Fanny. Vädret var ostabilt, men trots det så hade vi bungebarn och ledare hoppet uppe om att det skulle bli en bra och flygbar dag. Vi har haft en del olika lektioner under dagens gång, bland annat navigations- och Meterologilektion. Vädret tillät en del av oss att flyga innan lunchtid, medan den andra gruppen av oss sprudlande och glada Bungebarn fick möjligheten att flyga efter lunchen. Under flygningen idag fick vi själva navigera den ledaren som flög, VILKET VAR OTROLIGT KUL OCH LÄRORIKT!!! (Dock hade en del grupper en lite skakigare flygning då som sagt vädret var lite ostabilt.)

Efter lite fler lektioner har magen nu börjat kurra igen och nu sitter vi och väntar på att den andra efterlängtade middagen ska bli klar, medan några andra nattar plan. Idag får den blå gruppen laga mat OCH DISKA huehue! :^)

Natti natti på er alla, nu ska vi springa och äta! PUSS OCH KRAM 😀
/Alva, Casimir Leminaho, Erik, Fanny, David, Henrik, Linnéa och Simran <3

 

This entry was posted in Bunge 2011. Bookmark the permalink.

One Response to Bunge 2014 – Dag 3 – Tisdag

  1. Sture Friedner says:

    Jag var själv på flygläger en gång för länge sedan fast – då var det militärt och jag kallades för ”Flygpojke”. Jag var 14 år – i dag är jag 69. Flygintresset fastnade och i dag har jag både flygcertifikat och eget flygplan. Hoppas några av er kommer att få samma glädje av lägret som jag fick! Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *