Bunge 2014 – Dag 4 – Onsdag

Chacha bloggén!

Vi har haft en precis lika bra morgon som de tidigare dagarna och morgonens briefing var himmelsk i förhållande till de övriga dagarna. Efter frukosten så packade vi in oss i våra älskade vita bungebussar mot ett strålande väder i Visby medan några av oss satte sig i de ännu mer älskade flygmaskinerna och flög med delade åsikter om vädret uppe i luften då några hävdar att det regnade och andra inte. Väl framme i Visby tog vi oss till ett studiebesök på sjöinformationscentralen där vi fick lära oss om marinens bevakning till havs. Sedan fortsatte färden dock denna gång på marken till Högklints klippor. Nu kurrade magarna och Peter serverade en smakrik lunch som skulle kunna serveras på vilken femstjärning restaurang som helst. Efter maten rullade vi vidare emot Österport där vi blev dumpade och fria att utforska Visby mitt i almedalsveckan. Vi upptäckte nu en värld full av vimsiga gotläningar men med ett gott sinne för glass. Bland alla tält så fann vi även Svensk flyghistorisk förening samt Swedavia. Höjdpunkten var för en del när öronen fylldes av ett ljud kommande från himlen där två JAS 39 Gripen flög förbi. Vi har även badat och umgåtts men nu sitter vi vid Bästeträsk och chillar å grillar! Hare gött tills vidare. Mat nu peace out, CU!

/Bromwel, Daniël, Emmy, Filip, Hugo, Ida, Julia, Pontus 🙂 🙂 :* @-}- <3<3<3<3<3<3<3<3<3

This entry was posted in Bunge 2011. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *