Bunge 2014 – Dag 5 – Torsdag

Hej hopp alla fina!

Idag har det varit en spännande dag. Först god frukost så klart men sen blev det lite teorilektioner. Idag bestod dom av radiokommunikation och TBOS (Ta Bild Och Sänd). Under radiokommunikationslektionen fick vi lära oss prata i radio och flyga runt som flygplan medan vi anropade till varandra. Vi fick också lära oss bokstaveringsalfabetet.
TBOS var jättekul men det blev lite snurrigt pga turbulens. Vi fotade olika platser från luften och svarade på uppdragsfrågor om platserna. Vi fick också besöka Bunge museum som hade en massa coola flygplan och där träffade vi Gert som är en av ägarna till flygfältet. Han har 3 år i flygtimmar!!!!!!!!!!! Han fyllde också år idag så vi ger honom än en gång ett stort grattis. Search and rescue kom förbi i helikopern a.k.a hästen. De visade runt oss i helikoptern och berättade om hur de arbetade. Ett helcoolt jobb… Nu sitter vi här och väntar på mat, det blir hamburgare!

Ha det så bra alla Bungefans, seya later hälsningar Emelie, Nathalie, Jessica, Märta, Jacob, Jonas, Oscar, Krisstoffer & Anis.

 

This entry was posted in Bunge 2011. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *