Bunge 2014 – Dag 6 – Fredag

Hej allihopa!

Idag är sista dagen på Bungelägret och vi kan nog lova att vi talar för alla när vi säger att det har varit en helt otrolig och underbar vecka som vi fått spendera med de underbara ledare och Bungebarn som är här!!!! Efter en ”lång” vecka som gått väldigt fort hade vi avslutning idag, men innan den var det dags för Bungebebisarna (de ikke återvändande Bungebarnen) att flyga lite flygplan. Ledare Helly gav Bungebebisarna uppgifter om ett uppdrag som skulle göras i luften då också liknande TBOS (Ta bild och sänd) användes. Det var otroligt läroroikt och KUL! Under detta så fick några av återvändarna göra sin provflygning, vilket resulterade i många glada miner. De resterande återvändarna fick göra det efter lunch och avslutningen. SÅ COOOOLT Efter flygande och analyserande av bilder (vilket återvändarna gjorde) så vad det avslutningslunch, MUMS!!!! Vi samlades alla utanför restaurangen efter lunchen där ledarna hänvisade oss till baksidan av restaurangen där alla ledare var samlade och delade ut diplom och kramar till alla Bungeungar. Veckanskompis fick också veta vilket underbart pris de får för att ha varit så underbara mot alla under hela veckan…. de kommer få en provflyglektion under återträffen. SÅÅÅÅÅÅÅ AVUNDSJUK!!!!!!! Vill också! Måååååånga tårar kom. Vi Bungeungar hade också vackra ord som vi ville dela med oss av till de fantastiska ledarna, vilket ledde till en kramring. Många kramar till er, puss och kram!

/Alva, David, Erik, Fanny, Henrik, Martin, Linnéa och Simran

This entry was posted in Bunge 2011. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *